tirsdag 25. mars 2008

Flott!!


Vinteren kom til Norge i påsken i år.. Dette bildet er tatt fra båt, og hvilken kontrast med sjøen, det spirende grønne og fjellene med masse snø... Vi hadde en tøff tur over Haukelifjell Skjærtorsdag, med kolonne og til tider ingen sikt på veien. Men vi kom frem og Påskeaften var det strålende solskinn og nydelig vintervær. .. Vi satte garn og spiste fersk torsk til lunsj! Hva mer kan man ønske seg?... Tusen takk til Mormor og Morfar som gjør det mulig at vi får oppleve disse flotte stundene.. Vi kommer igjen til sommeren:-)

Stemninger...

Her har jeg tatt bilder ute i vinterlandskapet på hytta i Ryfylket... Synes det ble fint med denne bakgrunnen.. Familien var også veldig fornøyd med påskeharen i år.


onsdag 19. mars 2008

Bursdagsegg!

Prinsessen min fyller 7 år i morgen den 20 mars, og da må hun selvfølgelig få et eget bursdagsegg. Her viser jeg noen detaljer fra det. I gave får hun sitt eget staffeli av mimmi, pastellkritt og maleblokker. I tilegg er Dag ute å kjøper køyeseng til dukkene hennes. (Den stod høyt på ønskelisten)
Så i morgen skal vi ha bursdagsfrokost på senga, det er ønsket bacon og egg. :-)


tirsdag 18. mars 2008

Påskeegg!


Påskeegg!




Påskeegg!


Påskeegg!

Så gøy med påske! jeg har laget masse fine egg, har sittet oppe til langt på natt og drevet med perler, maling, stoff, servietter og lim. Disse skal jeg gi bort når vi skal på påsketur til hytta i Ryfylket og besøke min familie. Min oppgave i år er , å være påskehare :-) Og det er kjempegøy.... GOD PÅSKE TIL ALLE!